Personvern

Retningslinjer for informasjonskapsler for Pipehatt

DETTE ER RETNINGSLINJENE FOR INFORMASJONSKAPSLER FOR PIPEHATT, TILGJENGELIG FRA HTTPS://WWW.PIPESENTERET.PIPEHATT.COM/

Hva er informasjonskapsler

Som vanlig praksis med nesten alle profesjonelle nettsteder bruker dette nettstedet informasjonskapsler, som er små filer som lastes ned til datamaskinen din, for å forbedre opplevelsen din. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan vi bruker den og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres, men dette kan nedgradere eller ‘bryte’ visse elementer i nettstedets funksjonalitet.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler av en rekke årsaker beskrevet nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ingen industristandardalternativer for å deaktivere informasjonskapsler uten å deaktivere funksjonaliteten og funksjonene de legger til på dette nettstedet. Det anbefales at du legger igjen alle informasjonskapslene hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke hvis de brukes til å tilby en tjeneste du bruker.

Deaktivering av informasjonskapsler

Du kan forhindre innstilling av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din (se nettleserens hjelp for hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til dette og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis også føre til at visse funksjoner og funksjoner på dette nettstedet deaktiveres. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler.

Informasjonskapslene vi setter

Bestillinger som behandler relaterte informasjonskapsler

Dette nettstedet tilbyr e-handel eller betalingsmuligheter, og noen informasjonskapsler er viktige for å sikre at bestillingen din huskes mellom sidene, slik at vi kan behandle den på riktig måte.

Tredjeparts informasjonskapsler

I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter. Den følgende delen beskriver hvilke tredjeparts informasjonskapsler du kan støte på gjennom dette nettstedet.

Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analyseløsninger på nettet for å hjelpe oss å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter vi kan forbedre opplevelsen din på. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold.

For mer informasjon om Google Analytics -informasjonskapsler, se den offisielle Google Analytics -siden.

Når vi selger produkter, er det viktig for oss å forstå statistikk om hvor mange av besøkende på nettstedet vårt som faktisk gjør et kjøp, og som sådan er dette informasjonen som disse informasjonskapslene vil spore. Dette er viktig for deg ettersom det betyr at vi nøyaktig kan gjøre forretningsprognoser som lar oss overvåke annonsering og produktkostnader for å sikre best mulig pris.

Mer informasjon

Forhåpentligvis har dette avklart ting for deg, og som tidligere nevnt hvis det er noe du ikke er sikker på om du trenger eller ikke, er det vanligvis tryggere å la informasjonskapsler være aktivert i tilfelle det samhandler med en av funksjonene du bruker på nettstedet vårt.

Men hvis du fortsatt leter etter mer informasjon, kan du kontakte oss via en av våre foretrukne kontaktmetoder: mail@pipehatt.com